نوع روغن و کره حیوانی که در پخت سوهان مورد استفاده قرار میگیرد در کیفیت آن مهم است. سوهانی که به دندان نچسبد و سفت نباشد مرغوب است. طعم سوهان نامرغوب بهگونهای است که خریدار با چشیدن کمی از سوهان متوجه میشود که سوهان مرغوب نیست و کیفیت مواد اولیه آن پایین است. کیفیت سوهان از جمله عوامل جذب کننده خریدار بوده که در بهبود روند صادرات مطلوب و دستیابی به بازارهای جهانی مؤثر است.
اهمیت توجه به بسته بندی سوهان
علاوه بر لزوم بسته بندی سوهان به جهت اهدافی چون حفاظت فیزیکی، زیبایی ظاهری، جیره بندی و …، به دلیل وجود روغن های غیر اشباعی که در مرحله فرآوری سوهان استفاده می شود و همچنین روغن های غیر اشباع موجود در خشکبار موجود در سوهان ( مانند پسته، بادام و …) این محصول دچار فساد غذایی از نوع اکسیداسیون روغن در حضور اکسیژن می شود. این واکنش در روغن های تصفیه شده نیز به سبب دارا بودن باندهای غیر اشباع رخ می دهد.
نتیجه این امر ایجاد رنگ تیره، بو و طعم نامطلوب در سوهان است. این واکنش نوعی از Rancidity در روغن ها است و میتواند مخاطرات سلامتی نیز در بلند مدت داشته باشد.
بسته بندی های Maanax بدون نیاز به تزریق گاز درون بسته بندی و همچنین عدم نیاز به تجهیزات بسته بندی خاص، توانایی متوقف کردن واکنش های اکسیداسیونی را در سوهان دارند. به کمک این بسته بندی ها می توان کیفیت و طعم سوهان را برای بیش از 6 ماه نیز حفظ کرد.
مزایای استفاده از Maanax در نگهداری از سوهان:
- متوقف کردن واکنش های Rancidity
- حفظ طعم و بوی سوهان