آبزیان به دلیل داشتن آب و آمینواسید آزاد فراوان، به شدت فسادپذیر هستند. همچنین در برخی محصولات مانند میگو، رشد میکروبی به دلیل مقدار کربوهیدرات بالا و نیتروژن کمتر، سرعت بیشتری نیز دارد.
فساد غذایی آبزیان بر خلاف سایر گوشت ها، بلافاصله پس از صید آغاز می شود و واکنش های آنزیمی منجر به تغییرات شدید در بافت سلولی محصول می شود. به دلایل ذکر شده بسته بندی و حمل و نقل صحیح آبزیان بسیار مهم است.
بسته بندی های Maanax بدون نیاز به تزریق گاز درون بسته بندی (MAP) و همچنین عدم نیاز به تجهیزات بسته بندی خاص، تنها با تنظیم اتمسفر درون بسته بندی توانایی افزایش زمان ماندگاری آبزیان تازه مانند فیله ماهی را دارند.
در مورد بسته بندی آبزیان خشک مانند میگو و ریزماهیان، Maanax می تواند با جلوگیری از اکسیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در این محصولات، باعث حفظ ارزش غذایی و کیفیت آن ها تا مرحله نهایی استفاده شود.
مزایای استفاده از Maanax در بسته بندی آبزیان:
- به تاخیر انداختن فساد باکتریایی در مقایسه با بسته بندی های عادی
- حفظ طعم و بوی محصول