گوشت قرمز و همچنین گوشت مرغ به دلیل وجود پروتئین ها و منابع آمینو اسید، درصورت نگهداری در شرایط نامناسب در معرض حمله باکتریایی و سپس فاسد شدن قرار می گیرد. نشانههای معمول آن لعابدار، چسبنده، بدبو، بدعطر و طعم و بیرنگ شدن است. این علایم گوشت را نامطبوع میکند و سلامت آن را زیر سوال میبرد. نگهداری گوشت قرمز و گوشت مرغ در بسته بندی هایی که فعالیت های باکتریایی را به حداقل می رساند میتواند منجر به افزایش زمان ماندگاری این محصولات شود.
بسته بندی های Manax بدون نیاز به تزریق گاز درون بسته بندی و همچنین عدم نیاز به تجهیزات بسته بندی خاص، تنها با اعمال خلا بسته بندی توانایی افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز و گوشت مرغ را دارند.
مزایای استفاده از Manax در بسته بندی گوشت و مرغ:
- تاخیر انداختن فساد باکتریایی در مقایسه با بسته بندی های عادی
- حفظ طعم و بوی محصول